Avtalskund hos eppe.se

Det har varit stor efterfrågan på våra produkter och det är förstås väldigt roligt att så många är nöjda och rekommenderar oss till sina vänner. Många kunder betyder dock mycket tid i verkstaden och eftersom vi själva har ett hundspann som vi tränar har vi valt att i fortsättningen rikta oss endast till avtalskunder.

Avtalskund kan du bli om du vill vara återförsäljare av våra produkter eller om du sysslar med arbetande hundar i större utsträckning. Exempelvis kan butiker, turistföretag, hundklubbar, kennlar med arbetande hundar och mushers med tävlande slädhundar bli avtalskunder. Vi förbehåller oss dock rätten att själva välja vilka företag och organisationer som får ett konto på vår sida.

Vår affärsidé är att tillverka utrustning av riktigt bra material och hålla priserna låga. Det går utan problem att sälja många av våra produkter vidare med vinst. Några varor är kanske inte lönsamma att köpa av oss för dig som är återförsäljare men desto mer prisvärt för dig med t.ex. en kennel och inte behöver köpa hela förpackningar med krokar och liknande.

Ansök om att bli avtalskund genom att skicka ett meddelande till oss med formuläret nedan. Beskriv din verksamhet kort i meddelandet så hör vi av oss inom kort. Vill du höra lite mer om våra produkter och priser innan du ansöker är du givetvis även välkommen att ställa frågor via formuläret först så kan vi ta det därifrån via mail.

Vi brukar svara inom någon dag, håll utkik i din skräppost då meddelanden ibland kan hamna där